torsdag 9. april 2009

Kjegla

Hadde en ny økt med kjegla i dag. Og fikk et par repetisjoner med god fart. Så flyttet vi kjegla for å få mulighet til å få litt lenger avstand mellom meg og kjegla etter hvert. Men da virket det som om Olympia ikke så kjegla. Hun løpte ut, og så etter den, men virket ikke som om hun kunne finne den. Dette var på gress med rød kjegle. Så flyttet vi kjegla til grusveien som gikk ved siden av og da gikk hun igjen rett på kjegla med super fart. Stemmer det at hunder har problemer med å skille grønt og rødt? Vi fikk i alle fall opp avstanden til ca 15m med skikkelig god fart og er skikkelig fornøyd med det.

2 kommentarer:

  1. Jepp, hunder ser farger på samme måte som "fargeblinde" dvs at rødt og grønt er vanskelig, mens feks gult og blått er lettere å se. Spennende med ny valp da! Hvilken rase er det??

    SvarSlett
  2. Ok, det forklarer jo saken.
    Valpen fikk jeg nettopp vite er en blanding av schæfer og golden retriever. Mest schæfer. Ser ut som en slank golden med litt rare ører. Skal bli spennende å se hvordan han utvikler seg. Er i hvert fall en super hund å trene!

    SvarSlett