lørdag 30. januar 2010

Det funket!

Jippi, Mariannes tips satt oss på null komma niks på rett spor. Trente to dager med måltidene på stå og bli. Tok en liten økt med stå og bli rett før vi begynte på sitt-kommando i dag og der viste hun meget tydelig etter en liten stund at hun skjønte at hun skulle stå og vente. Det er så deilig å endelig få litt dreisen på dette. Så da blir det å fortsette i samme spor med de andre kommandoene i foran-mappa vår.
Det har kommet absurde mengder med snø igjen, så må få gjort det meste innomhus fremover. Er jo masse å henge fingrene i, men jeg hadde jo sett for meg at jeg skulle ta tak i en del ting som burde vært tatt tak i for en god stund siden...og disse tingene krever litt plass. Vel, vel så et par filmer som jeg fant på Håkon Groven og Tams blogg, og de har gitt meg litt inspirasjon til å få gjort en del ting som jeg egentlig trodde jeg måtte ha mer plass til. Kanskje jeg får gjort mer enn jeg i utgangspunktet har sett for meg?
Til neste helg skal jeg trene med Mariann og Heidi i Florø. Planen er å være klar for at kommandoene også skal kunne brukes der. For da har vi plass, tid og hjelp, og dette bør utnyttes for alt det er verdt!

2 kommentarer:

 1. Hei,
  Siden jeg har vært innom og lest litt må jeg jo legge igjen et potetrykk.
  Du er jammen flink til å trene! Men, hva slags hunderase er Olympia og de andre? Ser ut som Doberman på bildet, men ikke så lett å se. :)
  Hilsen AnneGry & Udda

  SvarSlett
 2. Olympia er dobermann, Shirika er Rhodesian Ridgeback og Paladin var blanding mellom Golden Retiever og Schäfer.

  SvarSlett