fredag 30. april 2010

Har hatt en veldig god treningsuke. Trente i Florø med Heidi og Mariann på tirsdag. Fvf, oppsitt, neddekk og fellesdekk. Viktigst av alt var at det var mange kjekke forstyrrelser og at de ikke bød på store problemer. Her ute på øya har vi derimot slitt med en annen type forstyrrelse som vi ikke har hatt store erfaringen med i vinter: regn, og store mengder av det også!!! Å gå ut i høljeregn ser jeg ikke vitsen i, klarer neppe å trene noe bra, men duskregn og litt til må vi etter hvert klare. Vinden hadde jeg også glemt. Den har ganske stor effekt på Olympia akkurat nå, men det skal vi ordne ganske lett. Er en del av det her ute og hun har tidligere fungert greit under ganske heftige vindforhold.
Både på tirsdag og i dag hadde jeg med Janni som avstandsbelønning med jaktleke. Og det er virkelig noe hun kan like! Blir litt ukonsentrert i begynnelsen, gjør en del slurvefeil; skjeive utgangsstillinger f.eks, men når hun forstår at det bare er en vei til leken så faller hun greit på plass. Fvf blir derimot fantastisk fra første sekund! Hun er som limt inntil siden min, perfekt posisjon og intens til tusen.
Er skikkelig i konkurranse-modus, men burde egentlig arbeide ganske mye med freestyleoppgaven vår. Få inn alt som skal inn og lage kjeder. Må vel bare dedikere litt tid til det også.

2 kommentarer:

  1. Gleder meg til å se fri ved foten deres, sikker på at den er nydelig!!!

    SvarSlett
  2. Får få Janni til å filme oss en av dagene, så skal jeg forsøke å legge den ut her. Jeg gleder meg til å se hva du har fått til med Kamp!

    SvarSlett