mandag 3. mai 2010

Video

Som lovet har jeg fått Janni til å filme oss mens vi trente fvf. Var veldig givende å se seg selv på film. Har et par uvaner som ikke var så lure. Det kan f.eks være en idé å se hvor man går;-) Hehehe, jeg gikk jo rett på en kant!! Og jeg har da bedre holdning enn det der?? Vil også ha litt tydeligere skille mellom springmarsj og vanlig marsj. Men Olympia er jo stort sett en fryd(later som om jeg ikke så den dårlige sitten hun slapp unna med) å se på:-). Tror det er på tide å gå enda litt lenger før jeg belønner.

Hadde egentlig tenkt å laste opp litt mer film, men det tok så fryktelig lang tid, så det får bli en annen dag. Den neste filmen gikk jeg ikke like dårlig, heldigvis(gradforskjell, hehe). Det kjekkeste med filmen var å se halen til O som veiver lykkelig fra side til side. Håper at jeg klarer å holde nervene mine i sjakk på konkurranse slik at hun får vist seg fra sin beste side!

Er åpen for innspill på forbedringer. Forbedringer som skal arbeides med er følgende:

- Rett i ryggen og nesa skal peke fremover.

- Gå beint fremover.

- Litt raskere springmarsj(saktemarsjen som ikke er på denne filmen var jeg veldig fornøyd med).

Noe jeg har glemt eller ikke fått med meg? Ser vendingene ok ut?

3 kommentarer:

 1. Mye bra her, Bergljot! Klarer du å pendle med begge armene ser det nok litt mer avslappet ut, den venstre armen din er litt unaturlig stiv, men det er vel for å ikke dunke Olympia i hodet;) Som du selv påpeker bør du også se mer rett fram. Vendingene dine kunne også vært mer markante. Ok, dette var bare litt småplukking, du går mer enn bra nok for klasse 1!!!!

  SvarSlett
 2. Jeg skal få noen til å trene min fvf, jeg!
  Armen er der den er for å unngå at jeg dæljer Olympia i bakhodet. Er redd jeg klarer den armstillingen bedre enn å la den pendle utenfor hodet hennes. Men skal sjekke.
  Takk for innspill, skal få til de vendingene også:-)

  SvarSlett
 3. Så gøy med film!! :) Flinke er dere!
  Jeg så i neste innlegg at du har forsøkt å finne en annen løsning med venstrearmen..... håper du finner ut av det! :)
  Trene bakpartskontroll med kloss kan hjelpe til å få mer "snert" i vendinger. :) (særlig hvis det er noe hun har vært borti tidligere).
  Ser veldig bra ut. Du er i god rute til 13 juni!
  Stikker innom igjen jeg, og håper på mer video! For det er såååå gøy! :)

  SvarSlett