fredag 21. mai 2010

Lei

Ååhh, så lei jeg er av å være syk!! Jeg kan bare ikke trene særlig når jeg har feber. Greia er at jeg setter elendige kriterier, er litt småirritert i utgangspunktet, er treg til å innse at kriteriet jeg tviholder på er for høyt eller eventuelt for lavt og at Olympia ikke virker å trives noe særlig i situasjonen. Så det eneste jeg driver på med for tiden er småpirk. Greit å få gjort, men det var ikke det som stod på agendaen! Det føles som om jeg aldri blir klar for kl. 1!!
Det som virkelig gjør meg sur er at jeg vet om alle de idiotiske tingene jeg finner på når jeg er syk, men jeg får rett og slett ikke til å gjøre noe med det. Usj!!
Jaja, da var jeg ferdig med å klage. Måtte bare få ut litt frustrasjon, hehe. Men jeg skal bli frisk i løpet av helga nå. I hvert fall feberfri og uten hodepine. Da kan jeg trene skikkelig uten å ødelegge noe for oss...
Over til kjekke ting: valp skal hentes om ca 2uker. Faktisk under det til og med!! Janni skal være hjemme med oss den første mnd, snakk om familieidyll! Deilig å være to når det er så mye som skal gjøres. Blir så spennende å se hvordan jentene tar i mot nykomlingen.
Har lagd liste på liste i hodet over alt som skal gjøres og læres.
Et par ting som jeg skal være meget bevisst er:
-arbeide mye med å utvikle leken
-burleker(for å effektivisere treningene)
-tidlig innføring av stimuluskontroll
-begynne tidlig med kjeder
Nå ser det vel ut som om jeg er helt tanketom og har glemt sosialisering og miljøtrening, men det er selvsagt i tankene mine.
Gleder meg!!

1 kommentar:

  1. Heisann! Så bra at du allerede har planene klare for valpens læring! :):)
    Skal du hente med bil så er det en obligatorisk med kaffe-pause hos tantene i Fredrikstad :).
    Håper du stiller til start med Olympia, selv om oppkjøringen ikke ble som du hadde tenkt. (Den blir nemlig sjelden det.....;) - og jeg tror dere vil klare dere fint!)
    Gøy med så mange oppdateringer forresten :)

    SvarSlett